Reconnection


Je paspoort.

Ieder mens heeft bij zijn of haar geboorte een paspoort meegekregen. Een onzichtbare paspoort van het leven zou je kunnen zeggen. In dit paspoort staan de woorden “je bent geweldig” geschreven. Je bent hier op aarde om deel te nemen aan de verrassende dans van manifestatie. Je verdient het om vrij en voluit te leven. Je wordt als ware uitgedaagd om het leven te dienen en vooral te koesteren. Jij hebt het leven zoveel te bieden, je bent meer dan geschikt voor je taak en het leven heeft je daarom ook aangenomen door je het paspoort te geven bij je geboorte.

Maar het lijkt wel alsof we binnen de kortste keren geen verbinding meer hebben met dat onzichtbare paspoort. We vergeten waarvoor het leven ons heeft aangenomen en we weten ook niet hoe we toegang kunnen krijgen tot dat enorme, uitgestrekte vermogen wat in ons verscholen ligt. Onze grootsheid lijkt te verdwijnen naar de achtergrond en we trekken onszelf terug. We zitten opgesloten in een sjabloon dat te krap en te beperkt voelt.

De tijd is nu meer dan rijp om daar verandering in te brengen.  We worden als het ware wakker geschut door hevige waarschuwingssignalen. Onze aarde verkeert op diverse vlakken in een crisis: op het gebied van milieu, financieel, politiek en maatschappelijk. We leven in roerige tijden en staan voor enorme uitdagingen. We worden als het ware uitgedaagd om uit onze sjabloon te treden en onze grootsheid van de mensheid tot leven te laten komen. Het leven kan niet zonder onze geïnspireerde creativiteit, onze intelligente oplossingen, onze onzelfzuchtige, door liefde gedreven acties. Ons voortbestaan hangt daarvan af.

Maar soms voelen we ons lamgeslagen en zitten we zonder dat we het willen vast in het angst bewustzijn. We kunnen daardoor bij iedere nieuwe crisis niks anders dan ons afsluiten of doen we als of  er niks aan de hand is of we raken juist de weg kwijt door onzekerheid. We trekken als het ware een deken over ons heen en onze wereld wordt nog kleiner.

Maar ondanks onze ongezonde geconditioneerde reacties op de onzekerheden en uitdagingen die het leven ons voorschotelt weten we dat er grotere mogelijkheden zijn. Ergens in ons leeft het diepe besef dat vrijuit leven, helemaal in gezonde rijkdom, een lot is dat wij allemaal verdienen. En dat lot roept ons, niet alleen mij, maar ook jouw! Het heeft een stille maar onweerstaanbare aantrekkingskracht die ons mee neemt naar een nieuw en fris gevoel van ruimte.

Jouw essentie is een uitgebreid potentieel. Het roept je op tot een oneindig veld van ongekende mogelijkheden waar je moeiteloos toegang tot hebt. Het geeft je geinspirdeerde antwoorden en creatieve oplossingen, zelfs al leek de juiste oplossing niet te bestaan.

Het oneindige veld van mogelijkheden wil niets liever dan jouw helpen! Het is tijd voor een nieuwe tijdperk van denken vanuit overvloed, een manier van denken die accepterend en bemoedigend is, die van ons de grootste vorm van zijn maakt.

Gandhi zei; “wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”. En dat is mogelijk, mede dankzij The Reconnection.

De tijd is gekomen dat we contact maken met onze potentiële grootsheid en ons door die grootsheid ten volle laten benutten.

De tijd is gekomen dat we zelf besluiten deel uit te maken van de golf van bewustwording en genezing waar onze aarde zo dringend behoefte aan heeft.

De tijd is gekomen om ons open te stellen, de smoesjes en onze vermeende beperkingen achter ons te laten.

De tijd vraagt ons om afscheid te nemen van op angst gebaseerde waarde en doctrines.

De tijd vraagt ons onbevangen open te stellen voor de enorme uitgestrektheid van het onbekende, en te ontdekken dat het onbekende wonderen kan verrichten.

The Reconnection gaat verder dan ambitieuze doelen stellen, heeft niet simpel weg te maken met de kracht positief denken en het opzeggen van nog positievere affirmaties. Het gaat er niet om om nog vuriger overtuigd te raken of om nog meer wilskracht te ontwikkelen om je persoonlijke omstandigheden optimaal te krijgen. Bij The Reconnection gaat het om iets groters. We worden opgeroepen reëel te worden, echt te worden. Te worden wie we bedoelt waren te zijn, zoals Eric Pearl dat zo mooi zegt. The Reconnection helpt ons om de stille saboteurs bloot te leggen die ons leven beperkt hebben. Die ons beperkt hebben op zowel fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. The Reconnection maakt ons heel en vrij van alles wat niet meer bij ons hoort. Het is het eenmalig recette van je lijf en geest, zodat het paspoort dat je hebt gekregen bij je geboorte weer past bij je identiek!

The Reconnection zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de natuurlijke genius in je binnenste en stelt je in staat om vanuit die grootsheid te gaan leven. Het is een eenvoudige, effectieve en zeer krachtige manier om beperkingen, negatieve kaders en emotionele en fysieke blokkades uit de weg te ruimen die tot op heden een deksel op je leven vormden en ervoor zorgde dat je je klein hield. Je wordt vollediger, levendiger en stralende; je wordt weer wie je bedoelt was te zijn!!

The Reconnection is nieuw op deze planeet.

De energie is 4 dimensionaal geworden. Naast hoogte, breedte en diepte, is er nu ook de tijd bijgekomen.

De tijd opent zich, breidt zich uit in het universum en is nu beschikbaar voor ons.

Het universum wacht op ons.

Ben jij ook klaar om mee te gaan in de verschuiving van het menselijk bewustzijn?

WORD WEER WIE JE BEDOELT WAS TE ZIJN.Kijk naar dit filmpje van Eric Pearl en luister naar zijn bijzonder levensverhaal.

The Reconnection en Reconnective Healing.

Er zijn twee Verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt:

Reconnective Healing en The Reconnection.

Reconnective Healing

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand Tussen de energiebanen van ons diepste wezen en sterven van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, Niet alleen door een nieuwe set van Helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is Duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden sterven kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel van elanden ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt Zich Heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong van Prana Healing en reikt voorbij Iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl zegt hierover:

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had .

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

The Reconnection

Oorspronkelijk waren de meridianen van accupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze waren netwerklijnen Bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

Axiatonale nieuwe De Reconnection brengt ” lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem Dat de basis energie aantrekt voor herstel van de functies van het Menselijke lichaam.

De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt Tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren” (Tegelijkertijd Zich voordoende – parallel – dimensies van de werkelijkheid).

Wat is het verschil Tussen Reconnective Healing en The Reconnection?

Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel van elanden ander niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van heling te bereiken, die via Reconnective Healing is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau “verbonden worden” ervaren als onderdeel van het proces. Het is deze “Reconnection” dat het mogelijk maakt voor Reconnective Healing om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.

De intentie van The Reconnection is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het universum. Dit gebeurt door middel van een twee sessies durende ervaring. Vaak spreekt men over het ontvangen van je persoonlijke reconnection. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, die via The Reconnection is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau heling ervaren als onderdeel van het proces.

Alhoewel dit twee niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Healing sessies en de Persoonlijke Reconnectie sessies op moeten verschillende dagen plaats vinden, om de beste resultaten te bereiken van elke behandeling,

Opmerking: het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnection te ontvangen, Een tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Over de sessies

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren healingen in een ogenblik in slechts een sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen Waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachte had.

Healingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en Ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt van je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rust uurtje hebt.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaal gesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, sterven Vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij van iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om tien kunnen volle te ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen van te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat The Reconnection echt maakt.

Je bent klaar om te ontvangen.

Kleding

Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.

Geuren, parfum

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Sieraden

Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Reconnective Healing sessies duren meestal ongeveer 45 minuten. Een tot drie sessies wordt aanbevolen. De kosten zijn 80 euro oer sessie.

The Reconnection vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee eenvolgende dagen, en duren ongeveer 50 minuten tot een uur.

De kosten voor The Reconnection bedragen 333 euro.

Een speciale combinatie prijs voor als de reconnective healing en the Reconnection in 3 sessies achtereenvolgend worden uitgevoerd:

Healing 50 euro

The Reconnection 333 euro

Kijk voor meer informatie op  www.thereconnection-arnhem.nl