30 april 2016 Opstellingendag met Magda Leenen-Nelissen

Geplaatst op 7 oktober 2015 door Sonja in Coaching, De Maesberg | 2 Reacties

OPSTELLINGEN MET PAARDEN.

                                              THEMA’S: FAMILIE-RELATIE-WERK-ZIEKTE.

In het Opstellingenwerk kun je je vraag of thema aangaande familie, relatie, werk, trauma’s, ziekte inbrengen. De situatie zet je dan met de andere deelnemers (=representanten) die aanwezig zijn, zichtbaar neer in een ‘opstelling’. Jij kijkt toe vanaf de kant.

Bijzonder is dat in de opstelling dezelfde gevoelens, ervaringen en verstrikkingen naar boven komen zoals er binnen de oorspronkelijke familie, werk of ander systeem/groep aanwezig zijn of waren. Het paard of de paarden reageren daar waar nodig is. Ze geven in het hier en nu duidelijkheid, helderheid over de (deels) onbewuste processen.

Een opstelling met paarden maakt vragen en thema’s, zonder oordeel, heel voelbaar duidelijk. Paarden zijn verbonden met het ‘wetende veld’.

Zie het als een onderzoek met een andere manier van kijken.

Het werkt patroon-doorbrekend en helend!

Het zal je verrijken!

paarden Magda

 Magda Leenen-Nelissen geeft al vele jaren Opstellingen met indrukwekkend goed resultaat. ‘Ik vind het Opstellingenwerk een prachtige snel inzicht gevende methode en ik heb een klik met de kracht en wijsheid van paarden’.

‘Iedereen is welkom om het een keer zelf te komen ervaren!’

 Aanmelden voor de Opstellingendag van 30 april 2016 op de Maesberg kan via de website van Magda Leenen-Nelissen, Centrum ’t Malsche Land: www.malscheland.nl, knop aanmelden. Een bevestiging en verdere gegevens worden dan door haar toegestuurd.

Voor meer informatie: 0345-569963.

Bijdrage: € 130,- ( € 120,- te storten cursusgeld + € 10,- lunchkosten, contant te betalen).

Tijd: 11.00- 17.00uur.

2 reacties op “30 april 2016 Opstellingendag met Magda Leenen-Nelissen”

  1. Sanne Zegers zegt:

    Hoi, is dit met of zonder eigen paard?

Geef een reactie