Lezing ‘Vrij met je paard’ vrijdagavond 4 maart

Geplaatst op 14 oktober 2015 door Sonja in Vrij met je paard | 5 Reacties

Een avond luisteren, beleven en voelen…met paarden.

10492462_613727978773991_473841134152905125_n
Al bijna 42 jaar woon ik samen met een kudde van 25 paarden in de bossen van Arnhem Noord. Mensen die haastig door het leven gaan, rijden de prachtige Harderwijkerweg met zijn eeuwenoude en wijze bomen met gemak voorbij. Maar diegene die oog hebben voor detail, op zoek zijn naar rust en schoonheid van de natuur, weten de magische plek die al sinds 1932 De Maesberg heet, te vinden. Op deze plek ben geboren en getogen. Paarden en mensen vinden hier hun eigen ‘zijn’ terug. Even geen klok, geen drukke agenda en alledaagse verplichtingen, maar alleen jij en jezelf.

Veel getraumatiseerde paarden hebben de weg naar mij gevonden. Ik laat deze paarden hun zelf zijn, zodat ze hun krachten en talenten opnieuw kunnen ontdekken. Het trauma kan fysiek of emotioneel zijn, in beide gevallen ben ik vaak jaren aan het trainen om deze paarden te helpen. Door hun achtergrond zijn deze paarden uiterst sensitief en zijn ze op een gegeven moment klaar om met mij te gaan samenwerken. We coachen samen mensen met verschillende soorten angsten, traumatische ervaringen, burn-out of andere ziektes en verlangens.

Om keer op keer weer toegang te krijgen tot de uiterst gevoelige en intelligente ziel van het paard, heb ik als geen ander geleerd hoe je je kwetsbaar moet opstellen om vanuit authenticiteit te kunnen leven. Een proces van jaren, met vaak vallen en opstaan door de keiharde lessen die de paarden mij geleerd hebben. Deze waardevolle ervaringen en inzichten heb ik deelt in het openhartig geschreven boek ‘Vrij met je paard’. Een prachtig full colour boek, dat gaat over een reis door twee zielen op weg naar innerlijke eenheid en synchroniciteit. Een lust voor alle zintuigen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mij en mijn paarden graag ontmoeten? Voel je vrijdagavond 4 december welkom op mijn lezing luisteren, beleven en voelen… met paarden.
Ik vertelt die avond hoe ik naar de paarden heeft leren luisteren en daardoor ook naar mezelf. Door de spiegel die de paarden mij hebben voor gehouden, kan ik nu vrij zijn, vrij met mijn paarden.

Ik wil jou inspireren over hoe jij jezelf kunt bevrijden van alle bagage die jij jaar in en jaar uit in je rugzak hebt gestopt en met je mee draagt. Negatieve overtuigingen, belemmeringen, angsten, het gevoel niet goed genoeg te zijn…noem maar op. Laten we er mee stoppen en starten met genieten, echt genieten!

Laat jouw ziel stralen zodat het paard jou kan ontmoeten zoals je werkelijk bent.

Tip: Neem een warme jas mee, want als afsluiting staat er een meditatie tussen de paarden op het programma!

Wanneer: Vrijdag 4 maart van 19.30 – 22.00 uur

Waar: Trainingscentrum De Maesberg, Harderwijkerweg 2, Arnhem

Aanmelden: Graag! via info@sonjabraafhart.nl

Kosten: 15 euro incl. koffie/thee/warme chocolademelk en een verwennerij

Uiteraard is er na afloop van deze mooie avond gelegenheid om het boek ‘Vrij met je paard’ te kopen en te laten signeren met een persoonlijke boodschap. Een leuke cadeautip voor jezelf of voor een dierbare tijdens de feestdagen.

Vrij met je paard boek mockup wit

Wanneer: Vrijdag 4 maart 2016 van 19.30-22.00 uur

Waar: Trainingscentrum De Maesberg, Arnhem

Aanmelden: info@sonjabraafhart.nl

Kosten: 15 euro incl. koffie/thee/warme chocolademelk en een verwennerij

Uiteraard is er na afloop van deze mooie avond gelegenheid om het boek ‘Vrij met je paard’ te kopen en te laten signeren met een persoonlijke boodschap. Een leuke cadeautip voor jezelf of voor een dierbare tijdens de feestdagen.

5 reacties op “Lezing ‘Vrij met je paard’ vrijdagavond 4 maart”

 1. Ivon zegt:

  ik wil me graag opgeven voor deze avond. Lieve groet ivon

 2. Sonja zegt:

  Leuk Ivon, ik zet je op de lijst! Tot dan, Sonja

 3. Anita zegt:

  Graag wil ik mij opgeven vor deze avond samen met mijn vriendin.

  Warme groet,
  Anita Domhof

 4. Marina Paardekooper zegt:

  Dag Sonja

  Ik wil mij ook graag opgeven voor deze avond.

  vriendelijke groet
  Marina

Geef een reactie