Lezing en beleving ‘Vrij met je paard’

Laat je mee voeren in mijn wereld, de wereld van Vrij met je paard.

Een heerlijk avond of middag vol verassing en (h)erkenning!

Deze middag/avond is voor iedereen die van paarden en van zichzelf houd (of wil gaan houden)! Een mooie gelegenheid om kennis te maken met mij, mijn visie en de manier waarop ik met mijn paarden leef.

De rode draad van deze inspirerende, gezellige en ook ontroerende middag is mijn boek ‘Vrij met je paard’. In dit boek heb ik mijn prachtige reis van 40 jaar samenzijn met paarden beschreven. Ontdek hoe met hun gelukt is om mij te bevrijden van beperkingen waardoor ik nu vrij mijn leven kan leven zoals ik dat wil.

Laat je volledig door elkaar schudden, zodat je weer vele inzichten en mogelijkheden in jezelf kunt gaan ontdekken. Word weer vrij!

IMG_6544

Vrijdagavond 4 maart 20.30-22.00 uur

en

zondag 26 juni 14.00-16.30 uur

Kosten: 15 euro incl. drankje en versnaperingen.
Locatie: Trainingscentrum De Maesberg in Arnhem

Vind je het leuk om de lezing en beleving bij jou op stal te organiseren? Mail me gerust voor de mogelijkheden!

agenda 2