Kom 17 mei naar de Interactieve Informatiemiddag van RTYS

Geplaatst op 18 maart 2014 door Sonja in Coaching, Hypnose, Reconnection, Vernieuwd Paardrijden | Reageer als eerste »

Interactief, omdat we je al een voorproefje van het programma gaan laten ervaren…

Wij, Sonja, Esther en Narda willen je graag meenemen tijdens deze informatiemiddag in een Return to Your Source experience. Verschillende onderdelen van het programma gaan we uitleggen en we zullen het je ook laten ervaren.

Schermafbeelding 2014-03-18 om 15.39.14

Dan krijg je een idee wat we 9 dagen naar Zuid-Afrika gaan doen. Alles zal in het teken staan van terugkeren naar jouw bron. De bron die ervoor zal zorgen dat jij vanuit jouw kracht gaat leven. In balans. Vanuit een sterk innerlijk weten en voelen kan jij al deze uitdagingen gemakkelijk aan. Want je weet na deze diepe innerlijke reis wie jij bent en wie je mag zijn. Dit zal zich gaan manifesteren. Na de reis zal je via de Life Your Source dagen de mogelijkheid krijgen om het leven vanuit je source vast te blijven houden.

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is met ons meegaan. Zou het niet geweldig zijn? 9 dagen voor jezelf in Zuid Afrika! Een adembenemende plek waar je niks anders hoeft te doen dan met jezelf bezig te zijn. Terwijl de dagen korter worden, de winter zijn intrede begint te doen, reis je naar de lente in zijn volle glorie.

Op alle fronten wordt er voor je gezorgd. Er zal begeleiding zijn gedurende de gehele reis, vanaf Schiphol het begin van de reis tot het afscheid op Schiphol na de prachtige reis. Een ervaren reisleider zal aanwezig zijn, zodat jij van A tot Z kan genieten omdat alles op rolletjes zal verlopen.

IMG_7620In het Kololo Game Resort zal je die tijd verblijven. Er is een uniek programma speciaal voor jou samengesteld, zodat je in de gelegenheid gesteld zal worden om daar te komen waarvoor je meegaat. Het herkennen van jouw bron. Wat heb je daar onder andere voor nodig. Ballast los laten, energetisch en fysiek. We noemen dat detoxen op fysieke en energetische lichamen.

 

20140116_161428Naast individuele sessies, zullen we met de groep ook veel dingen gaan ondernemen. In een jeep de overweldigende natuur in op zoek naar neushorens, giraffen, olifanten… Op de rug van een paard genieten van de wijdse uitzichten. Iedere ochtend beginnen we vroeg met meditatie, een speciaal yoga programma en diepe weefselmassage. Na het ontbijt op het terras is er tijdens het programma altijd een moment om te relaxen bij het zwembad…

Daar waar nodig zijn wij er voor jou met onze coach vaardigheden. In openheid en eerlijkheid geven we jou die ondersteuning die nodig is om door te pakken. Zodat je ook echt naar die diepere lagen van jezelf kan en mag kijken. Processen waar je misschien al zo lang mee bezig bent zullen hier door deze fantastisch krachtplaats als in een stroomversnelling oplossen. Gewoon weg, geef jezelf dat cadeau en ga met ons mee. Kijk op de site hoe je jezelf kan aanmelden.
De foto’s van de collages zijn genomen op Kololo Game reserve waar we naar toe gaan. 3 prachtige huizen staan daar voor ons klaar. Ook de vliegtickets zijn voor je geboekt. We hebben een mooie deal met de KLM kunnen sluiten, echter de optie voor deze tickets loopt tot 29 september. Als je besluit om jezelf dit geschenk te gunnen, meld je dan aan voor 29 september! Na die tijd moet je je eigen vliegticket boeken en dan ben je waarschijnlijk duurder uit.

 

IMG_7213Ben je aan het overwegen om mee te gaan, maar zit je nog met vragen of wil je ons eerst een keer ontmoeten? Je bent van harte welkom op onze Return To Your Source interactieve informatiemiddag 17 mei. Heb je al besloten om mee te gaan dan kijken wij er naar uit om dan vast te ontmoeten en om eventueel met de andere deelnemers kennis te maken. Je bent uiteraard van harte welkom!

Meld je aan via info@sonjabraafhart.nl, we verwelkomen  je graag op 17 mei op het trainingscentrum “de Maesberg” in Arnhem. De middag is van 14:00 tot 17:00

Warme groet, Sonja, Esther en Narda

Schermafbeelding 2014-01-18 om 20.06.09

Enkele reactie’s van de deelnemers van de vorige Return To Your Source reis:

Mylene; Deze reis heeft me een hele andere levensvisie gegeven. Het was zo intens. Met de paarden, die wilde dieren en de natuur. De behandelingen waren voor mij een totaal nieuwe ervaring. Het heeft me zoveel gebracht…

Saskia; Al sinds de eerste keer dat ik van deze reis gehoord had, had ik in mijn hart besloten dat ik mee wilde. Natuurlijk gooide mijn hoofd er een berg gezonde twijfels overheen. wat ben ik blij dat ik toch naar mijn hart hebt geluisterd. Tijdens deze reis klopte alles en heb ik een berg aan positieve energie ontvangen. De 6 dagen voelde als 3 weken en is een ervaring geworden om nooit te vergeten!

Erica; Via een geweldige Benelux Kangen seminar waar ik voor het eerst Kangen water proefde, had ik eindelijk het water gevonden waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Tijdens het seminar kreeg ik een flyer van Return To Your Source in Zuis Afrika. Eerst had ik nog de belemmerende overtuiging dat ik geen week van huis weg kon. maar na het lezen van de website en het zien van het programma, wist ik dat dit precies was wat ik nodig had. Een week later besloot ik een Kangen apparaat te kopen en mezelf de reis naar Afrika kado te doen. Esther, Sonja en Narda hebben voor ons een geweldige reis georganiseerd met alles wat je jezelf kan wensen. Een verblijf in het mooie Game resort Kololo, spannende en avontuurlijke gamedrives, heerlijk eten, prachtige buitenritten te paard door de ongerepte natuur van Zuid Afrika , maar het alle belangrijkste was het leren, persoonlijke groei, bewustwording en werken aan mezelf d.m.v meditaties, verschillende therapieën en coaching op een zeer krachtige plek met een groep mensen die vrienden zijn geworden. Ik ben naar huis gegaan met een berg zelfvertrouwen en kijk vol verwachting uit wat het op mijn pad gaat komen. 

Sebastiaan; Het was voor mij een grote stap om alleen op reis te gaan. De reden waarom ik zo graag mee wilde is dat ik altijd gedroomd hebt om naar Zuid Afrika te gaan. Bij deze bijzondere reis kwam alles bij elkaar. Zuid Afrika, de paarden en spiritualiteit. Het klinkt snel met de groep, vanaf het begin tot het eind. We hebben veel met elkaar meegemaakt en geleerd in een korte tijd. Ik ben naar huis gegaan met meer zekerheid en zelfvertrouwen.

Annelies; Een reis waarin alles klopte van A tot Z. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Werkelijk nergens hoefde wij als deelnemers aan te denken, alleen aan onszelf. Heerlijk, het mooiste geschenk wat je jezelf kan geven. Vol energie en volledig in de flow weer terug in Nederland gekomen.

Geef een reactie