De komst van Baron

Geplaatst op 16 maart 2016 door Sonja in Geen categorie | Reageer als eerste »

Twee jaar geleden ontmoeten ik Baron voor het eerst in Andalusië. Zijn eigenaresse daar volgende mijn lessen in het Rechtrichten en Klassieke Rijkunst. Baron is een goed opgeleid paard en voldeed in ieder opzicht aan diepste verlangen. Tijdens de laatste training in Andalusië  kwam onverwachts deze prachtige droom uit. De eigenaresse wilde de fakkel aan mij overdragen. Ik heb de eer gekregen om Baron verder te scholen of eigenlijk moet ik zeggen dat ik de eer heb gekregen dat Baron MIJ verder gaat opleiden in de verfijning van de rijkunst.

Eindelijk, na een lange reis van ruim 4 dagen vanuit Andalusie, is Baron aangekomen op De Maesberg in Arnhem. Wat een overvloed aan prikkels! Even leek hij de chauffeur die aan de andere kant van het touwtje vast hielt, te vergeten….. Welkom lieve Baron. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst ons samen…

Geef een reactie